Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, July 25, 2010

:. Shahir & Adira Bercinta? .:


Shahir & Adira..
benarkah mereka bercinta??



"

"

"

"
menurut majalah yang aku baca mereka ni mengaku
yang mereka hanya berkawan rapat..
belum masuk bab cintan cintun lagi hehehe
so korang jgn le salah faham..
tapi aku suka ler kalau dia org couple..
sebab dia org ni nampak sweet berdua..
so.. kita doakan je le yer


No comments: