Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, July 12, 2010

:. Manusia Atau Hantu? .:


Manusia @ hantu?

"

"

"

"

act aku bukan nak cerita pasal hantu..
aku pun bukan berani sangat nak story mory tentang makhluk yang satu ni..
aku cuma nak cerita tentang perangai manusia yang serupa HANTU..
awat aku cakap macam tu sebab..
tadi masa dalam perjalanan pi keja..
ade satu mamat ni bawak keta macam HANTU..
sampai nyaris2 aku ngan laki aku nak terbabas..
nasib bek umur masih panjang...
kalau mamat tu duk depan aku mahu je aku sepak2 muka dia..

1 comment:

humaira said...

ish...
takot giler...
mengikut firasat ak,mmg makhluk halus kott..
hanya allah yg tau