Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, July 23, 2010

:. Gambar Bogel Agnes .:


Belum surut lagi isu tentang video porno ariel luna n cut tari sekarang
media Indonesia sedang hangat memperkatakan tentang gambar bogel Agnes Monica yang telas tersebar di internet..


"

"

"

"

"
aduhai macam2 hal..
tapi nasib baik Agnes cepat menafikannya..
dan pakar juga mengatakan yang gambar itu hanya super impose sahaja..
kira ok le tu kan..
tapi setahu aku si Agnes ni memang seksi pun..
hehehehe
ok kalau korang nak tau citer selanjutnya.. klik ------> sini k

No comments: