Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 27, 2010

:. Esok Akan Aku Umumkan .:


"Kontest Kisah Cintaku"

Esok aku akan umumkan keputusannyer..
ermm dah berapa hari ni aku peramkan semuanya..
cehhh... <-- ayat nak power..
x mahu simpan2 lagi dah..
nak tumpukan perhatian pada


so untuk siapa yang nak komen n bagi aku pendapat untuk pilih pemenang boleh le

klik di -----> sini

so untuk semua peserta..
jangan lupa esok yer.. temujanji kita..
huhuhuhu ( lebih2 le plak )



3 comments:

Miza Yusof said...

baik akak :D

mizzkikin said...

alrite kak! =)

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

ehee. okeh! esok kene dating kat sini lah gamak nya :DD