Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, July 10, 2010

:. Lelong Seluar Dalam .:


indahnya..
"

"

"

"




lelong seluar dalam nampak??
ceh..
adakah korang juga spesis ini?
sidai seluar dalam terbuka macam ni?

5 comments:

tweety suwitt said...

ehh..mana leh buat camtu..
kesian kt orang lalu lalang.
jijik pemandangan..

patutnya kena sembunyi.
malu tu satu hal.
kang orang amik buat guna2 kang.. dah jadi hal lain...hmmmmm...

Miss ... said...

stok bape ari la agaknya kan hahaha

noie said...

tu le paasal... sembunyi2 le skit kan hehehehe

humaira said...

sy rs annn
die wat jualan murah kott...
ha3

BOY HOT WEB said...

bahaya jemur sepender mcm 2 nti org curi,,, kang nak kena beli baru plak tu pun klu kedai bukak time nak beli,, kang dh jd masalah yang merumit kan walalallala