Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, July 8, 2010

:. Kucing Ajaib Penghantar Mesej .:


korang tengok..
pandai x kucing ni??

"
"
"
"
"
"



ni le penghantar mesej di ofis kami..
jangan tak caya...

10 comments:

Hapiz Rahman said...

hhehe. cam tue pun boleh ye?

sI tEDI said...

kena belanja whiskas 7 tin ni!

zaza said...

sian la kucing tu..
kan kena salotip.. kang nk buang tak tercabut ke bulu dia??

humaira said...

hahhaha pndai giler!!
9ti ak nk try lah

noie said...

alalala gurau2 jak bha ni..
zaza : jangan wisau soletip tu x kan menanggalkan bulu dia.. confirm x tanggallah :P

xazryx said...

haha .mst kucing tu jalan x tentu hala je .

honey amour said...

selotep tu lekat kat bulu kucing ker..tsk..tsk..tsk..kekejaman sungguh..:)

noie said...

x le honey... ni juz tuk ambik gambar jer.. :)

fiq said...

cmne kucing ni nak melaporkan tugas spy dia? hee..

SyerAgh said...

pkai gam ke pkai pita pelekat?