Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, July 25, 2010

:. " Video Blue" Itu Indah .:


18 tahun ke atas sahaja...
yang di bawah 18 tahun perlukan kebenaran ibu bapa..
kerana semakin 'blue' itu semakin asyik!!


"

"

"

"

memong syok bila tgk video si hyppo ni berjoget
fun n cute jer..
dapt releasekan otak aku yang tengah pening dengan
'kontest kisah cintaku'
semua citer diaorg ni best2 tak tahu nak pilih yang mana satu..
rasanya kena dapatkan bantuan juri2 jemputan ni









2 comments:

Adam said...

Apsal color dia purple?

princeduyong said...

waaa...best video blue ni...hehe

BANGGA DAN KHUATIR