Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, July 21, 2010

:. Lelaki Mesti Baca : Mati Pucuk Kerana Gemuk .:


Apa yang dikatakan kaitan antara mati pucuk dengan kegemukan ialah apabila seseorang itu mengalami masalah kegemukan, mereka biasanya akan menghidap penyakit kencing manis dan ini akan menyebabkan lebih mudah untuk mengalami kerosakan jaringan saraf di seluruh tubuh.

Perubahan terhadap pembuluh darahkecil juga mungkin akan turut berlaku dan ini termasuklah perubahan ke atas saluran pembuluh darah yang mengalir ke atas penis. Gangguan aliran darah ke penis inilah yang akan membuatkan seseorang tersebut menghadapi masalah mati pucuk kerna jumlah bekalan darah ke penis yang sedikit tidak mampu untuk membuatkan penisnya ereksi.

Selain itu ganguan seksual lain yang sering dihadapi oleh penghidap kencing manis ialah seseorang tersebut lebih sukar terangsang yang sekali gus menyebabkan mereka lebih susah untuk mencapai orgasme.

Ini semestinya mengganggu aktiviti seksualnya kerana sebelum melakukan hubungan seks memerlukan rangsangan yang agak kuat. Jika tidak penisnya tidak boleh ereksi.

adioss!!.... semoga dapat berkongsi maklumat bersama!!

2 comments:

princeduyong said...

waaaa...bahaye bahaye...

KOPIAH BURUK

shameel Iskandar said...

mati pucuk,,, ngerinya.

p/s= peminat arjun rampal ke