Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 27, 2010

:. Tukar Dengan Rela Suka Sama Suka Kakitangan Awam .:

Meriah aku tengok kat FB ramai gak kakitangan kerajaan yang mencari kawan untuk tukar suka sama suka.. bagus jugak kan wat macam tu..
aku tengok rupa-rupanya ramai juga yang kakitangan awam nak tukar suka sama suka ni..
aku pun sebenarnya nak cari gak sesiapa yang sudi tukar suka sama suka dengan aku..
dari johor aku nak ke sabah le pulak..
ceh... yer.. yer.. ah je kan..

tapi elok le kalau tukar suka sama suka kan..
tidak ada paksaan..
akan memudahkan kita jugak..
banyak kelebihannya ni..
cuma masalahnyer ialah nak cari orang yang sama rela dengan kita untuk bertukar tu..

korang macam mana pulak??
nak ke cuba sistem tukar suka sama suka ni?
aku pun macam nak try le..
tapi sayangnyer aku tak punya ramai kenalan yang kerja dengan kerajaan ni..
tu le masalahnyer...

5 comments:

Hapiz Rahman said...

ingatkan tukar apa..

MAMA AIZARA said...

kite pun nk tukar gak, tp susahla akak nak tuka suka sama suka nih...
sy tgk kt forum pun ada org discuss isu tukar suka sama suka nih. ada yg nak tuka tp jawatan plak xsama...cam mana???

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site www.blogger.com
Is this possible?

FIeZa said...

salam....
nak tuko jugak..
tp dari jb nak ke sel /kl

plizzz

Anonymous said...

Assalamualaikum tuan tanah :)

tumpang iklan..

Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29

Mohon sesiapa yang ingin bertukar dari Ipoh ke KL ( 4 penjuru) atau ada yang nak ke Sabak Bernam (syarat boss lepas tanpa pengganti) hubungi ida 0124497596