Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, July 14, 2010

:. Batu Terapung Palsu Dan Yang Sebenar .:

korang .... tau kan hari tu aku ada wat entry pasal batu terapung?
benarlah kata seorang kawan..
gambar tu palsu..

"
"
"
dan di bawah ni gambar batu terapung yang sebenar..
then lepas ni nak cari lebih lanjut lagi tentang ni..
sape ade maklumat meh le share..





2 comments:

Yana, mama falisha said...

nie bkn ke batu terapung yg ade kat dlm masjid al-aqsa.... kalu x salah la...
kalo ssalah tlg betulkan... hehe pis =)

silly iess :] said...

bkn lam masjid al-aqsa . tpi lam dom of devil . masjid yng menyerupai masjid al-aqsa . cikgu adek ckp . orng yahudi nak kaburkan mata semua orng dengan membina satu masjid yng menyerupai masjid al-aqsa . kemudian diaorang akan robohkan masjid al-aqsa dan bina sebuah temple the dom of devel (tak tau lah betul kerr tak ejaan nya ) dngn itu masjid al-aqsa akan dihancurkan dan dihasilkan subuah kuil yahudi laknaktullah . try kak noi search gambar masjid al-aqsa ngan dorm of devel . adekk kaji semua ingt dorm of devil ni masjid al-aqsa . disitu orng yhdi tlh berjaya mengaburi mta orng islam !