Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, July 10, 2010

:. Bahagianya 'Couple Toilet' .:


amboie... indahnya toilet ni..
ni baru namanya cinta sejati..
mandi sama-sama..
berak pun nak sama-sama..

9 comments:

encHIx laNDax said...

x sanggop den!hahhaha

xazryx said...

hahha .kene kawin dulu br leh pki toilet nih .

hudhud said...

walau sebyk mana i cintakan suami i nti, tk rela i berak sama2 ngn dia hahahaha

Miss ... said...

sanggup ke berak sesama? wakaka

Sheera Razak said...

hahaha gila lahh. ingat senang ke nak design benda tu? haha

noie said...

kekekeke... aku pun sama walaupun aku cintakan my hubby sepenuh hati, tak rela nak beyak sama2.. adei.. tak terkeluar najis tu nanti hahahaha

humaira said...

nih dah giler dasyat!!!!

sasuke said...

yang ni tak leh blah, toilet same tak bleh..katil same baru boleh

noie said...

kakakakakka setuju!