Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 13, 2010

:. Gumbiranya Dapat 5 Star .:

noieizan2u
Leaderboard:
Skyscraper:



happynyer bila tgk kat NUFFNANG...
leaderhead aku dah ada 5 bintang..
gumbiranya..


tq so much untuk semua yang sudi singgah di blog aku..
kalau tak de korang aku tak kan 5 Star tu..
heheheeh

4 comments:

peaNut said...

wahhhh..hebat betul la...tahniah ye..peanut punya slalu dpt 3 je..hurmmm

xazryx said...

aku pki advertlets .xtau la ade ke xde star2 nih .hehe .

Wan Haffiz said...

tahniah2..apis skang ne masih berbintang 3...ala2 komunis katakn..hahha

noie said...

tak per korang perlahan2 ler.. sis pun dulu lama baru nak merasa 5 star ni... chayok!! chayok!!