Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, July 21, 2010

:. Rahsia Wanita berdarah ' O ' .:

Wanita berdarah O memiliki sifat keibuan. Setelah mendirikan rumah tangga kamu bertindak selaku ibu kepada suami kamu.
Sekiranya suami pulang lewat kamu tidak akan marah dan ini akan membuatkan suami kamu menganggap diri kamu sebagai ibunya..
kamu bijak mengatur kewangan dan berjimat cermat tetapi kadang kala kamu terlalu pemurah. Setelah dikurniakan cahaya mata kamu menumpukan sepenuh perhatian dan kasih sayang terhadap anak kamu. Awas nanti suami kamu kesepian. Setelah bergelar ibu, kamu terus mengabaikan penampilan amu. Ingat itu akan mengurangi keseksian kamu sebagai seorang wanita.


p/s : adeii betui ke ni cam x betul jer.. act aku dpt ni dari satu majalah ...... hahahah saje suka2 je k!!

2 comments:

tiefazatie said...

wah..menarik..hihi..ifa darah o..haha

Un Phat Lee said...

spe darah o sini.cepat mengaku. LOL XD
dah mcm orang korea plak cari pasangan brdasarkan blood type. B)