Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, July 5, 2010

:. Tenggaroh Di Pagi Hari .:


Gambar ni aku ambil sewaktu dalam perjalanan ke tempat kerja..
setiap hari memakan masa lebih kurang 1 jam ke tempat kerja aku..
huhuhuhu jauh kan??
ape nak buat demi family tercinta..


dah x de lagi kelapa sawit..
habis dah kena tebang hehehehehe...



sebuah jambatan di sedili..
cantik.... macam naik jambatan pulau pinang le plak



tengok le pemandangan dia..
cantik kan??

2 comments:

MaZhiLing said...

owh... cantiknye... tetiba rasa homesick yang teramat sangat. Dah nak 3 bulan tak balik umah!!

Thanks noi for posting tenggaroh update!!

noie said...

hehehhe... tq2...cepat2 le balik kmpg yer