Klik INfo Penting Di SINI!!!

Jom Singgah Ke FaceBook Kami

Saturday, July 10, 2010

:. GILA DOH!! MAKAN TAIK ORANG .:

( kalau korang tengah makan baek jgn tgk)
Aku tak tahu le apa nak jadi ngan dunia ni..
macam dah x ada benda nak di makan..
ade ke makan taik orang..
eeeee...









13 comments:

Wan Haffiz said...

wekkk..giler r..nk trmuntah dowh..ne jepun nyer gurl kn?aiyo..

ardinihumaira said...

yukkkksss!!!


dia kena dera ke tu? huhu... nape dia makan.. uhuuu rasa nak pegi lepuk dia..

isk isk

fadhlinaafifah said...

nampak sangat kena paksa

velasrizal said...

bagi 1 juta pn aku xnk mkn..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

noie said...

huhuhuhu... ape pun jangan tiru yer!!

laskar rainbow said...

eeii..yerkkk!
xsggp nk tgk

humaira said...

ish!!!!!!!!!
giler kott!!!!
nk tgk p0n geli!!!

AiZ said...

euw.. watafak.. dah takde keje lain kot..




Aiz latest entry
Kehebatan iklan pada minda kita
Facebook vs blogger
Kesilapan kita mood blogging down
Babysitter pukul baby pula


ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

sasuke said...

x salah aku, ade satu video orang makan taik, fresh dr b*****)(omputeh la tak silap aku)
yek..memualkan..

noie said...

yer ke sasuke?? eeee

~Sarah Bieber~ said...

macam kena paksa jea -,-
yuckkkssss

SiLabiLabi said...

macam tah pape..yucks..

IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

LabiLabi da follow kamu

Anonymous said...

Yg ni lah boleh di ktekn sedap
Ditmbh kecap je...tambah sedap lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...