Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 27, 2010

:. Pendapat Aku Tentang Cinta Monyet .:


Kenapa aku ettiba nak cerita pasal cinta monyet?
sebab aku risau tengok adik bongsu aku yang galak bebenor maen msj...
risau le plak.. baru je form 3..
( mcm le dia dulu x bechinta monyet dulu )
hehehhehee..
dulu masa zaman aku sekolah lum ade lagi henfon ni..
ade tipon rumah jer..
zaman sekarang ni dah moden..

berbalik pada cerita cinta monyet ni tadi..
tahun ni adik aku ni pmr tapi sibuk plak nak bercinta-cinta..
tu le yang aku risau..
takut nanti kerna cinta punah exam dia..



5 comments:

nabilah abd rahman said...

haih..budak2 sekarang....mcm tu lah...ada pak we something normal and tak ada pakwe something yg pelik..

noie said...

heehheh betul le tu nabilah.. agaknya kalau x de mak we pakwe rasa diri x sempurna kot huhuu

SyerAgh said...

ada pakwe x ksah.. tp jga kelakuan adik anda tu.. bmbang gak.

noie said...

yup betui tu syer!

kodok hijau the ghost writer said...

maap tak biasa citer monyet ni ..maklumlah kitakan kodok hahahahaa