Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, July 30, 2010

:. Kenangan Bersama As Dan Nurul .:

( ni le skit cenderahati dari aku tuk dak dua orang ni.... ngeeee... hadiah kocik je )


Hari ni... aku in down emosi skit ler..
( cececececece )
sedey sebba hari ni last dua orang dak praktikal kat tempat kami..
AS & Nurul..
walaupun aku agak lambat kenal dengan mereka..
( sebab aku cuti bersalin le kan.. )
tapi aku seronok bekerja dengan mereka..
dia org memang best!!..

harapan aku As dan Nurul akan jadikan kenangan di AADK Kota Tinggi sebagai kenangan yang terindah untuk korang ea.. hehehhee




Ni ler... budak nama As tu... kekeke... orang sandakan bha ni..

yang ni cik Nurul.. orang dekat jer.. air tawar 3 ... jb


p/s : cayang korang... jgn lupa akak k!!