Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, July 2, 2010

:. Download Video Bunga Cinta Lestari Dan Ariel Peterporn??? .:


Belum habis citer panas tentang video seks ariel dan yuna dan cut tari..
kini timbul plak citer skandal seks Ariel dengan Pelakon dan Penyanyi jelita Bunga Cinta Lestari.


"
"
"
"
"
"
"
Namun belum ade lagi kesahihan tentang gosip ini.
apa yang menyedihkan apabila sudah ada yang menaburkan fitnah yang bukan2 tentang cerita ini.. kalau ianya benar tak mengapalah ia akan jadi pengajaran...
tapi bagaimana kalau ianya hanya fitnah semata??
lu fikir le sendiri yer..
adios!!!

4 comments:

Miss Annaz said...

makin lama, makin melarat2 citer dia...

lepas satu..satu...

MrNamie said...

makin hangat si ariel nih..keke

redbean said...

jgn sebar2kan dah...sngap sangat,tgk sorg2 sudey~

mr.azez said...

aiyo...macam2 la.