Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, July 25, 2010

:. Yasin Le Pulak Kena Tangkap! .:


lepas kisah apek kena tangkap mulai reda ...
ni Yasin le plak kena tangkap..


mengikut apa yang aku baca dia positif dadah..
jenis ketamine.. ada yang aku baca ganja..
( nanti kena selidik lagi ni)
kena tahan kat club...
ermm
tak habis2 kisah artis kita ni..
susah le nak cakap dia org ni..
yasin ni pun kira ok kalau berlakon..
sayangnyer leh terjebak dengan benda haram ni..


2 comments:

sujairi said...

yassin dah lama berhenti berlakon ... dia dah buat bisnes sendiri ngan famili dia.. tapi masih x serik2 rupanya.. tetap x lari dpd dadah..
aku paling suka yassin dalam kump senario dulu..huhu

armouris said...

info tentang dadah di SIHAT SELALU - Faktor Penyalahgunaan dan Ketagihan Dadah