Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, July 10, 2010

:. Luna Maya & Cut Tari Say 'Sorry' .:


Mengikut apa yang aku baca di Murai.com.
akhirnya Luna dan Cut Tari muncul melalui media untuk memohon maaf..


"

"

"

"
baguslah kan..
x lah menimbulkan tanda tanya lagi..
harap2 mereka tu betullah dah merasa kesal..
mana taknya akibat penyebaran video porno ariel dan luna dan juga video porno ariel dan cut tari ... macam2 hal dah terjadi..


2 comments:

hudhud said...

tak sangka mmg betul itu adlh ariel huhu

Miss ... said...

dua2 dah rejek la ekk miahahaha