Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, July 28, 2010

:. Zahid Dan Nita Akhirnya Berpisah .:


Zahid Dan Nita Berpisah..

"

"

tak sangka pasangan yang romantik ni akhirnya berpisah..
sedey gak dengar sebab dia orang ni nampak sweet je berdua..
harap-harap selepas ni zahid dan nita akan bersama kembali..
buang yang keruh ambil yang jernih..

klik sini kalau nak tahu citer selanjutnya ----> murai

2 comments:

cuci-suci said...

akhirnya ...

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

alahai. zahid tu mmg sweet gila. penah nmpk dorg date! sgt manis! tak over mcm artis yg lain. haha.