Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 6, 2010

:. Pulang Dari Lembaga Pelabuhan Johor .:

Pagi tadi aku dan beberapa staff telah ke
Lembaga Pelabuhan Johor di Kota Tinggi untuk menjalan urin staff mereka di sana..
namanya duk Kota Tinggi tapi tu lah pertama kali aku menjejakkan kaki ke sana..
urin x le ramai sangat..
dan semua berjalan dengan lancar..
tapi yang buat aku geram time aku dah siap2 nak ambik gambar boleh plak camera aku tu..
'no memory card'
aduhai!!!
sakitnyer aty...
mencik betul ler..
nasib bek bos aku ade ambik gambar guna fon dia..
sowie Puan...
len kali x buat lagi k ...
hehehhehhe
balik opis plak ade plak satu kes
"grooming class"
oleh cik Tatod..
kakakakkakaka
ntah ape2 le bebudak tu...
oh yer!! n sebelum tu..
waktu rehat sempat gak aku beli komik kesukaan aku..
'SIN CHAN'
bukan satu tau... bukan dua..
tapi tiga!!!

adeii mesti hubby aku bebel lagi nanti..


1 comment:

nisya said...

minat sin chan ye :)