Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, February 13, 2010

:. Waaaa X Dapat Pi Operasi .:


Sejak mengandung ni aku dah x dibenarkan ikut pi operasi lagi
huhuhuu sedey gak ler
windu sgt nak ikut staff len pi operasi
apa lagi time musim perayaan macam ni memang banyak operasi yang jabatan kami lakukan dengan kerjasama jabatan-jabatan len
ni nak kena tggu habis pantang ler baru dapat ikut pi operasi lagi
apepun wat semua kawan2 aku yang berpenat lelah menjalankan tugas tu aku harap korang akan sentiasa dilindungi Allah hendaknya
hati2 masa menjalankan tugas yer
aku cuma dapat doakan dari jauh jer
( doa ibu mengandung selalu makbul tau.. hehehehe )


No comments: