Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 28, 2010

:. Aku Punya Blog Aku Suka Ler Nak Tulis Aper .:


( Wajarkah Orang Itu Aku Tumbuk Seperti Ini ???? )






Ni nak citer pasal sorang manusia ni ler... awat dia nak komplain2??
eaaa suka aty le aku nak tulis ape dalam blog aku..
gosip ke... personal punyer citer ke... info ker... awat ler dia nak sibuk2 mengkritik plak
adeiii... mukan dia bagi aku gaji pun... hampeh tui ler budak sorang ni..
blog ni aku wat tuk isi masa aku... tuk jadi tempat aku meluahkan isi hati aku..
bukan atas paksaan sesape.. mukan gak atas idea dari sesape.. semua ni datang dari didi aku sendiri.. so.. aku rasa aku tak perlukan sape2 tuk kongkong ape yang aku nak tulis.. aku akan tulis apa saja yang aku suka as long ianya wajar bagi aku...
aku rasa korang pun sama kan???
so.. lantak le apa orang nak kata.. aku akan terus menulis selagi aku suka...

3 comments:

fitri oh fitri said...

benar2, blogger sejati la katakan!







http://fitridzulkifli.blogspot.com

Nova Imoet said...

hai lam kenal aj...

umie said...

yerlakan..kalu umie kan mesti jawab benda yang sama gak..yang pentingnya kita xterikat pun kat kontrak mana-mana org nak tulis apa dalam blog..yang penting kita x menyentuh sentimen-sentimen yang sensitif....