Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, February 11, 2010

:. Kecoh Bila Beckam Belajar Masak .:



Korang tentu kenal abg BECKHAM kiter yang hensem tu kan...
hehehe adeii mamat mat saleh ni jadi kegilaan ramai wanita dari seluruh pelusuk dunia..
aku terbaca tadi satu artikel pasal mamat ni dalam satu majalah
Beckham yang hencem ni tengah sibuk belajar memasak cara klasik penyediaan masakan pasta.
Wah hebat ea... mamat mat saleh ni... tu ler kalau le hubby kiter ni nak jugak belajar memasak macam si Bekham ni kan baguih... aduhai ini tidak... nak suruh menjengah dapur pun payah sekali
hehehehe jangan mare hubby2 sedunia kalau Beckham jadi igauan wife2 awk plak...
lalalalalalala jangan mareeeeeee hik hik hik hik

4 comments:

psychopath said...

beckham masak bola je..

ParkAir said...

dia masak megi bersama bola daging, bola ayam dan bola ikan.. :D

Cik aiNa said...

hahaa..yep2...beckham masak bebola je kot

noie said...

hehehe.. agak2 bola masak laksa johor ade x kih kih kih