Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 28, 2010

:. TAHNIAH BETY COZ DAPAT BABBY BARU .:




Tadi aku dapat msj dari kawan aku dari Segamat... sama jabatan ngan aku.. tapi dia duk cawangan lain... happry tui dia sebab dapat baby baru... baby sulung plak tu..
hehehhe tahniah Bety... akak harap Bety ngan baby sihat selalu..
tadi petang aku call dia tuk say congrate... wah sore dia happy betui ler...
aku plak yang berdebar2 anak tunggu baby baru ni... Bety dapat babby girl tau... wahh.. best2
Bety doakan akak selamat melahirkan juga yer..
harap2 nanti Bety send le gambar baby tu kat akak yer..
mesti comey cam Bety ngan ayah dia jugak..

1 comment:

AuraFIza said...

ehh.. Betty tu Baiti ke? Keje kat ADK segamat??

Kalau betul la, die tu kawan sy gak. Dia pun baru dapat baby gurl. Bersalin kat HUKM. Mungkin Isnin ni bru blk Segamat..