Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, February 17, 2010

:. BAYIKU SONGSANG .:

"
"
"
"

Bayiku songsang...
berita yang amat menakutkan aku tuk hari ni..
pagi ni aku ade temujanji dengan klinik
alhamdulillah darah dan air kencing ku semua ok..
tetapi tiba2 nurse kata bayiku songsang
patutlah perut aku rasa sakit je kebelakangan ni
Tapi dia kata x perlulah risau sangat sebab bayi dalam perut memang selalu berpusing2
nasib plak tu doktot x de tadi so x dapatlah wat scan
dia nasihatkan aku tuk scan di klinik swasta
so my hubby bawak aku ke klinik swasta berdekatan dengan tempat kerjanya
betullah apa yang dikatakan nurse tadi,
bayiku dalam kedudukan songsang..
huhuhhuhu takut gak aku
nasib bek doktor kata uri betul tempatnya di atas
tetapi doktor nasihatkan aku agar jangan wat keja2 berat..
jangan terlalu stresss..
dalam masa 3 minggu lagi aku kena scan lagi
doktor bagi aku mc satu hari ni tuk aku berehat
ermmmmm.....
mungkin aku penat dalam seminggu dua ni sebab sibuk berpindah rumah
nak x nak kena gak wat kerja mengemas rumah kalau x aku sape lagi
semua memang kena buat sendiri
Tuhan selamatkanlah bayi dalam kandunganku
Aku x sanggup tuk kehilangan
sesiapa lagi selepas nenek

8 comments:

mie said...

banyakkan rehat.....
harap2 semua nya baik baik ...

atreyu strange said...

Tak perlu la risau. Aku lahir songsang juga. Mak aku lahirkan aku pun secara normal. Ni aku dah besar ni, cantik, bijak, menarik, comel. Hahaha..

salina said...

harap2 ok nanti :)

Ferra Aryra said...

dah bpe bulan.. kalau ade bidan yang pandai urut.. minta dia urut perbetulkan rahmin.. ni memang berkesan. coz my sis pun pernah ade baby songsang dalam perut.

isha said...

ikut cakap doc
harap semuanya berjalan dgn lancar

noie said...

mie : tu ler memang kena manyak rehat...
atreyu : yer ke ?? harap2 my baby pun comel gak
salina : tq salina
ferra : takut nak urut le sayam hehehe
isha : tq isha.. akak pun harap mcm tu

Fadzli said...

kak tedi... jgn stress2.. jgn bt kerja berat.. rehat selalu.. tidur awal.. bgn lmbt.. hehehe

noie said...

pandai je fadzli.... cam dh pernah nandung jer hehehehhehe