Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, February 13, 2010

:. GAMBIT NAK MAJLIS KAHWIN ALA-ALA MEXICO .:

*
*
*
GAMBIT SAIFULLAH, 24 tahun pelakon baru yang kacak dan digilai ramai wanita..
seperti orang lain Gambit juga punya impian tentang majlis perkahwinannya nanti..
Kata Gambit dia mahukan perkahwinan ala-ala Mexico, almaklumlah Gambit kan pandai berbahasa Sepanyol..
Kalu boleh dia nak wat majlis kawennyer nanti di tempat yang terbuka dengan menaiki kereta kuda menaiki kawasan itu... wah romantik gak si Gambit ni..
Untuk yang ada hati nak naik kereta kuda tu ngan Gambit leh le usha2 dia... sebab Gambit kata dia masih single lagi.. belum bertemu dengan gadis idamannya lagi..
korang try le yer..
cam aku ni dah x boleh... hehehehehe

1 comment:

Faarihin said...

singgah sini tuan umah.. (^__^)

siapa gambit tu? actor ke?
huhuhu.. sorry.. tak kenal la dia.. adeh..