Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, February 22, 2010

:. AWAT NABIL KUTUK FILEM SENDIRI .:




Dengar gak citer pasal Nabil yg kutuk filem yang dia berlakon sendiri sebagai Pelakon Utama
dalam filem LU FIKIRLAH SENDIRI
pastu aku baru tgk plak rakaman temuramah dia dalam TERJAH kat tv3 malam tadi
adeii... awat hang Nabil??
namo le caka cam org dah tinggi diri k
may be Nabil x sedar ape yang dia cakap tu
dan harap2 len kali bila menjawab soalan wartawan tu kenalah lebih berhati2
jangan sampai kata2 tu memakan diri sendiri
hancus nanti dik oii...
Hubungan cinta Nabil ngan Irma pun dah semakin hangat sekarang
dalam satu majalah Nabil ade kata tahun depan maybe nak tawen ngan Irma..
wahhh... sis doakan yang terbaik je ler
my son yang sulung tu suka ngan Nabil
so harap2 Nabil akan sentiasa cool n namo riak2 k

No comments: