Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 28, 2010

:. Leez AF4 & Zizan Dah Setahun Putus Cinta .:



Pernah hangat tentang kisah cinta Leez & Zizan raja lawak..
pas tu senyap jew... then baru tadi terbaca yang dia orang ni dah putuih cinta rupenyer..
alahai... patut ler senyap jer... x dak khabar berita..
menurut leez ... zizan meninggalkannya tanpa pesan..
Tiada sebarang penjelasan yang diberikan oleh Zizan setelah meninggalkan Leez begitu saje..
aduyai.... betui ke Zizan??
Leez menanggung kesedihan tu selama setahun gak tuk menerima perpisahan itu..
But now Leez dah semakin okay.. dan dia menyatakan masih belum bersedia lagi nak bercinta..
sabar le leez k... berdoa sahaja dan tentu semua tu tentu ade hikmahnya
insya Allah..

1 comment:

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

nk wat cmne..
xdak jdoh la kn...