Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, February 22, 2010

:. HOT LAGI KISAH HANTU DI ANUGERAH JUARA LAGU .:


( ermmm korang tengok sendiri & lu pikir le sendiri yer )
"
"
"
AJL dah lama berlalu tapi masih lagi ade yg duk sibuk citer
pasai HANTU AJL
ntah ea nak membenarkan kesahihannyer
susah nak di jangka
orang yang paling suka membaca tentang ni my hubby ler
adeii
sibuk suh aku cari citer2 pasal HANTU AJL ni.. malehnyer nak melayan
mukan ape...
dah memalam buta ni nak baca citer pasai hantu seram sejuk le plak
apa pandangan korang plak ea?
mana tau korang ade fakta sendiri pasai hantu tu
share le ngan aku
leh gak aku menjawab soalan2 cepu mas my hubby tu nanti
:))))) tulun yer frenzz!!

5 comments:

Oppa Qi said...

fuiyooohhh...gile ah...kalau clear lagi gambar mesti best nk tgok..hehe

Zephyr said...

Hmm memang dah lama dah isu ni, malahan Klubbkidd (http://www.klubbkidd.com) yang asalnya menulis tentang isu ini.

http://akuvsdunia.blogspot.com)

noie said...

oppa : tu je yg dapat hehehe tu ler tapi seram ler

zephyr : wah2 tq2 zephry nanti i mukak web tu suruh my hubby baca... now dia dah lena tido... hehehee

miera said...

idea sape swoh post pepagi buta nh. kan da takooot..huaaaaa.
tu la miera tangan gatal pegi klik

noie said...

alalalalla cian dak miera... alaaaa pejam mata tarik selimut k... hehehehe