Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, February 11, 2010

:. NUFFNANG punya cerita .:



Aku ni masih blur pasal nuffnang ni..... ade x sape2 leh bagi penerangan lebih jelas kat aku...
heran gak bila dgr korang dapat wet manyak dari nuffnang ni.. awat aku punyer ca biaser jer...
ooohh ay be sebab aku baru lagi kot... meh tulun2

2 comments:

sI tEDI said...

aku banyak tulis pasal nuffnang.. kala ada masa skodeng2 lah kat blog aku!! :)

noie said...

ok tedi... nak skodeng gak ni.. hehehehe