Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, February 10, 2010

:> Acha Septriasa Bercinta Dengan Dafi??? <:






Wah sibuk mengatakan acha berchinta2 dengan penyanyi remaja Malaysia yang cute mute si Dafi tu???.. hehehe kalau betui pun ape salahnyer... dua2 single le katakan... gosip ni tetiba diperkatakan sebab mereka berdua ni belajar di kolej yang sama iaitu University Lim Kok Wing kat Cyberjaya nunnn...
Tapi keduanya menafikan semua ni, mereka jarang berjumpa sebenarnya sebab berlainan fakulti. Apapun keduanya mengaku kalau ada jodoh berchinta tak akan menolak heheheh... eleh memalu le tu...
Apa Kata Acha Tentang Dafi? :

Dafi cute...sopan...friendly....satu kepala & romantis orangnya, suaranya juga bagus... acha juga ingin sangat berduet dengan Dafi ataupun berlakon bersama jejaka cute ni..

Apa Kata Dafi Tentang Acha? :

Acha seorang yang cantik....smart dan berbudi bahasa... Ciri2 tu memang ada pada gadis idaman Dafi, namun x semestinya kami berchinta tetapi kalau akan datang x tahulah kan....

Wah... tengok tu... ade can le nak tengok mereka berdua bercouple nampaknya... apapun... good luck k....

No comments: