Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, February 12, 2010

:. Menggegel Sampai Nak Tercabut Usus .:



Muka dah merah2... lapooo sangat le rasanya
menggigil dah badan ni menahan lapoo
( mcm teruk sgt jer )
nak tunggu habis meeting mcm nak ape jew rasanya
bila habis je meeting tetiba nampak plak ade nasi goreng kat opis
rupanya dak Maz wat amal jariah
alhamdulillahh
ok ler geng.. membantai dulu ler...
nyamannnn.....
tq2 Maz atas ihsan anda

p/s : gambar kat atas tu sebagai hiasan jew... saje wat korang kecur... hehehehhehe

1 comment:

Fadzli said...

akak punya tajuk entry kemain gempak lagi.. hahaha.. terkejut.. :p mcm sedap jer gambar atas tuh..