Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 28, 2010

:. MERLIN SERIES... FUYOO .:


PUKUL 9.00 MALAM SETIAP AHAD

waktu ni my hubby memang dah tercongok duk depan tv.. ape lagi kalau mukan nak tgk citer fav dia MERLIN ni ler... sampai bergaduh2 ngan anak2 aku kalau nak tgk citer ni... hehehhe yer le.. anak2 nak tengok raja lawak.. nasib bek malam ni ade konsert jom heboh jadi citer MERLIN ni men lambat skit... x le bergaduh malam ni..
aku pun suka gak tengok citer ni... kalau ikutkan pelakon utama dia si Merlin tu x ler hensem sangat... hensem lagi Putera Arthur tu... tapi Merlin ni nampak sweet je dengan kesederhanaan dia.... makin lama makin seronok le plak tgk citer ni.. waktu aku duk menaip ni pun... my hubby masih lagi duk baring depan tv... terngaga tengok siri kegemaran dia ni..
ni kalau aku nak beranak kat sebelah dia pun dia suh tggu sampai citer ni habis le gamaknyer... waaaaaa... mampuihhh.....
kalau dapat anak lelaki jangan dia suh bagi nama MERLIN sudah ler...

muka nampak cool jew Merlin ni..

Putera Arthur yang hensem.. hehehhe


watak utama dalam siri Merlin

rugi sape tak tengok citer ni

3 comments:

fitri oh fitri said...

tersangat best,season 3 bila. da hbs dah td. sedeh kot! haha






http://fitridzulkifli.blogspot.com

farhana ghafar said...

sian dengan merlin coz arthur selalu buli dia then cakap dia bodoh. haha kadang2 merlin ada gak buat arthur sakit hati. hehe comel je tngok. Suke tngok cite ni. Suka tengok arthur. kikiki :p

Lily said...

baru nak tgk citer nih dah finale episod rupanya semlm kat tv3...tapi arinih bleh tgk lagi kat hallmark plak...neway thanks pernah drop by my blog...jumpe ur blog through nuffnang community...and agree wif you arthur mmg hensem miahaha...