Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, February 25, 2010

:. KAWAN2 MEH LE TOLONG AKU .:




Tadi aku jumpa sorang member lama..
dia tunjukkan aku contoh bunga reben yang dia wat dengan kawan2 dier
wahhhh... comey sgt
tapi aku x sempat nak belajar cam ne nak wat tadi
korang ade x yang tahu macam mana nak wat munge reben tu
kalau ade plssss ajarkan aku
x pun bagi le aku ape2 web yang aku dapat rujuk tentang munge reben ni
kerjasama dari kalian amat dihargai!!!

3 comments:

Victorlee.wt said...

hello my friend. :D thanks for the visit to my blog. I appreciate your visit so here is plenty of smiles and thanks for you (:

miss myeryn said...

huhu..trinin nk tlg tp xtau..

cik bunbun said...

hmm.. bunga reben tu yg mane?

macm taw je. hahahh