Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 21, 2010

:. Bangunan Pelik-Pelik .:



Sedang aku melawat2 flickr tadi.. terjumpa le dengan gambar bangunan pelik2 ni
cam menarik jer
yang aku teruja tu sebab tengok rekaan dia tu
wahhhh memang pelik2
mana dia org dapat idea agaknyer ea??
x perlah janji bangunan tu kukuh dan selamat tuk didiami... ok ler tu kan



yang ni rekaannya macam robot hehehehe unik

yang ni plak ruper dah macam bakul le plak... ish ish.. pelik2

cuba korang tengok yang ni plak... cantik jer dh macam susunan buku hehehhe


erk yang ni plak menyenget2 dah mcm orang menari

yang ni lagi le pelik... hehehehhe

yang ni colour dia plak pelik... tengok tu warna biru kat tengah bangunan tu



ermmm yang ni susah nak citer hehehhehehe


5 comments:

Sendra said...

sebab tu architecture memang cool~

owner said...

nicey picture
oka

~ نورحياتي ~ said...

memang pelik..
kaya arkitek tu buat..
ahakzz!!

cikgu isza said...

ada dokumentari pasal bangunan ni dalam tv.. sronok tengok :)

Anonymous said...

sure hang amik kat oddee ni