Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, February 24, 2010

:. Terkejut Dengar JEHAN MISKIN Menyanyi .:




Masa aku dok mengadap laptop ni.. sambil2 tu aku tgk siaran tv3
rancangan kegemaran adik ler
JANGAN TIDUR LAGI
( adik aku memang x suke tido.. hehehe )
tetiba aku terdengar plak sore JEHAN MISKIN menyanyi
aduiii sweetnyer tgk dia nyanyi
walaupun sore dia ade le sedikit sumbang seh
tapi dia nampak cute bila nyanyi lagu Yuna siap men gitar lagi
huhuhuhu... i like JEHAN..
minat jer... karang lebih2 hubby i marah plak
good luck for Jehan...
tapi sebagai peminat Jehan i rasa better u tumpukan pada lakonan je k
nyanyi ni x yah kot.. hehehhehe
semoga sukses yer Jehan..

No comments: