Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, February 19, 2010

:. Bila Nafsuku Di Kemuncaknya .:




INI CERITA 18SX + 18SG
( Budak2 kecik x yah le baca ea )
"
"
Malam ini tetiba rasa ghaiarahku datang... nafsuku membuak-buak seolah ribut
yang melanda lautan... bila ku terpandang saja gambar yang baru saja suamiku tunjukkan entah kenapa kepalaku sudah mula bercelaru...
Bibir ku ketap tanda geram... ermmmmmm
sampai bila aku dapat menahan...
ku lihat diriku di cermin..
nasib baiklah aku sekarang sedang hamil hampir masuk 8 bulan kalau tidak tentu nafsu ini tak mampu kulawan... arggggghhhhhhhh!!!!!!!
tetapi kenapa suamiku menganjingku sebegitu...
waaaaa tidak kah dia tahu yang aku memang sukakan 'benda' itu
saja je hubby aku ni nak bagi aku kecur dan terliur kot..
nanti baby ni lahir air liur 24 jam keluar baru dia tahu..
haaaa time tu jangan le salahkan aku...
Waaaaaaaaaaa sayang!!!!!!!
nak jugak2... nak jugak ABC tu... waaaaaaaa
x pedulikkkk malam ke ape ke carikan saya ABC sekarang jugaaakkkkk
waaaaaaaaa kecurrr niiiiiii.....
"
"
"
"
"

( inilah gambar yang ditunjukkan hubby ku yang membuatkan aku ghairah nak menketedarah secara tiba2 sahaja ... waaaaaaaaaaaaaaa.. )



7 comments:

~ نورحياتي ~ said...

hahahaha..
mmg meliurkan ABC tu..
mcm sedap..

Naiemz said...

cukup beremosi..

noie said...

yer lorrr tengah emosi ni pun naiemz... heheheh memang sodap tu yati... meh sis blanja ABC nak x?? hehehhe

::aMaD:: said...

suruh hubby u watkan utk i satu! =p

Wan SheVa said...

wah tetibe kan..
shedap tuh..
same la dr smlm dok cr ABC..
xjumpo2..
heh

iManAzRaf said...

hihi.. sian die... saba ek...
due bile kak?

noie said...

amad : hubby i buat??? adeii masak megi pun x reti inikan nak wat abc.. hehehe

wan : cian wan... meh dtg jb.. sis belanja abc

iman : due 30hb 4 le dik.. alamak nama iman mcm anak akak le.. hehe