Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 28, 2010

:. Ye Ker... Erra Garang Sangat??? .:


ermm terbaca satu artikel yang mengatakan Erra menghadapi kesukaran tuk mancari pembantu peribadinya... disebabkan dia terlalu garang sangat... betui ker?
oleh sebab sikapnyer yang garang dan cerewet orang takut nak bekerja bersamanya...
laaaa... awat lagu tu???.. may be erra cuma mahukan yang terbaik kot
dan dia mementingkan disiplin dalam semua tugasnya..
alaaa tu biaser lah..
pernah gak tengok rancangan realiti erra.. kalau x silap tajuknya GUGUGAGA kot..
hehehhee nampak gak yang erra cam sedikit garang..
tapi kalau garang tu bertempat kira ok ler kan
ade jugak yang kata erra ni Queen Qontrol..
adeii... x bek men tuduh2 jer..
i pun kadang2 garang gak kat rumah
tapi garang yang bertempat le kan
x kan le ... x de angin.. x de ribut tetiba je nak mengamuk.. huuhuhuhu

No comments: