Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, February 11, 2010

:. Lisdawati Teruja Jadi PELACUR .:





Wah... wahhh terkejut tahap gaban bila aku baca tajuk tu dalam sebuah majalah ni... bukan main ayat dia tu... tapi bila aku dah baca sampai habis barulah aku tau cerita sebenarnya... hehehe... pandai betui wartawan tu menarik minat orang membaca artikel dia... kih kih kih...
Ni sebenarnyer adalah watak dalam sebuah drama terbaru yang akan dilakonkan oleh Lisdawati... drama tu bertajuk "ANAK-ANAK LORONG" hehehe... adei terkejut edennn....
Dalam drama ni Lisdawati kena memegang watak sebagai seorang pelacur, Lisdawati teruja dapat memegang watak ni sebab ni kali pertama dia melakonkan watak pelacur ni...
Yang paling best tu yang jadi bapak ayam dalam drama ni x len x bukan suami dia sendiri le si.... Fauzi Nawawi tu.... hehehehe wah mesti seronok tengok dia org berlakon berdua... x yah le lagi nak malu2....


No comments: