Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, February 18, 2010

:. EARNING NUFFNANG DI MINGGU PERTAMAKU .:

Tersengeh2 aku semalam bila tgk earning dalam nuffang aku dh bergerak
hehehhehe...
mukan banyak pun... cuma rm 1.65 jer
tapi tu dah mikin semangat wat aku...
adeiii korang x de idea ke cm ne nak naikkan earning ni
hehehehhehe

Kempen

NAMA KEMPENBLOGJENISTARIKHBANDCTRJUMLAH
Celcom Blackberry Storm 2 Launch CPC LRnoieizan2uglobal_CPC12 Feb 2010 to 13 Feb 2010Global66.67%0.30
Maxis Broadband Mission Impossible CPC LBnoieizan2uglobal_CPC08 Feb 2010 to 13 Feb 2010GlobalNA0.15
Mamee Premium SMS Contest CPC SSnoieizan2uglobal_CPC07 Feb 2010 to 13 Feb 2010Global16.67%0.15
Mamee Premium SMS Contest CPC LBnoieizan2uglobal_CPC07 Feb 2010 to 13 Feb 2010Global33.33%0.15
Celcom Xpax Offpeak CPC SSnoieizan2uglobal_CPC07 Feb 2010 to 13 Feb 2010Global25.00%0.30
Celcom Broadband Sale CPC SSnoieizan2uglobal_CPC07 Feb 2010 to 13 Feb 2010Global28.57%0.30
LG Chocolate BL40 CPC SSnoieizan2uglobal_CPC07 Feb 2010 to 13 Feb 2010GlobalNA0.15
LG Chocolate BL40 CPC LRnoieizan2uglobal_CPC07 Feb 2010 to 13 Feb 2010GlobalNA0.15
RM 1.65
48.35 lagi sebelum anda dibayar!
[Anda dimaklumkan bahawa RM 1 akan dikenakan sebagai caj transaksi ke atas penebusan bayaran yang dibuat. Sila beri tempoh 30 hari mulai akhir bulan untuk bayaran anda diproses dan dihantar.]
waaaaa... mampuih aku kena kutuk ngan kwn2 aku... rm1.65 pun nak heboh2
mukan ape saje wat panas jerr hehehhehe
sape ade tips2 nak bagi earning tinggi2 meh bagi tau aku ea

9 comments:

Nabiel said...

kne rajin klik nuff owg koT?
heeee~
usaha2!hehehe

sнaк said...

Minggu pertama I pun lebih kurang sama dengan awak punye. I naik RM 1.50. Tapi I x putus asa. Nanti for sure ada perkembangan yang memuaskan ;)

JAI said...

pelan-pelan,lama-lama jadi bukit

ana zara said...

rajin2 la buat blogwalking ye.. jgn lupe tinggalkan link kat chatbox blogger..
terus berusaha!

noie said...

hehehhe yer le kan... kena usaha lagi... chayok2.... tq frenzz

iedaLUVsham said...

yeahhh!! memang 1 permulaan yang baguss tuh kalo erning pertama dah seringgit lebih :) go! go! girl :)

yun said...

nape tak nampak amount nyer??huhuhu
sy pun br dlm nuf ni...masih kurang fhm...cam ne???huhuhu

noie said...

waaaaaaa chayok2

Kyuubi_85 said...

wah, mingu pertama dah dpt banyak tu? Ku mula dapat 25sen je... huhu

org kata dapat buffered earning lagi dpt banyk... tapi aku pun tak reti sgt... tak dpt lg bupered tu.. huhu