Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 21, 2010

:. Tandas yang Pelik2 Le Plak .:


Ntah nape malam ni aku asyik tengok gambar yang felik2 jer..
baru sat tadi aku skodeng gambar tandas2 yang pelik2
unik dan yang paling penting bersih
meh.. meh.. aku ajak korang kongsu tengok sama2
mana ler tahu rekaan ni boleh korang tiru wat kat rumah korang plak
zassssssss..........



tengok le tandas ni... dah le berdindingkan cermin je
pas tu tambah cute dengan lukisan munge2 tu

ermm yang ni plak... dah x macam toilet le plak... dh mcm padu munge jer hehehe


yang ni plak toilet ala jepun... ermm x dapat aku bayangkan car2 membuang tu

yang ni pun len macam jer.. berbatu2 le plak

wahhh yang ni mangkuk tandas dia cute giler... siap ade gambar munge2 tu... kalau aku ler x sampai hati nak membuang hehehhe

4 comments:

~ نورحياتي ~ said...

comel toilet wrna pink tuhh..
tp mmg pelik..
mcm tak smapi hati nak buang kat ctu..

Mknace said...

:) :) :)

maisyara Pot! Pot! said...

gmbr no 2 tu btul2 pelik.. mcm mne nk melabur? haha

[ N ] ZuLaiNa said...

hik3~kelakar la... ;p