Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, February 20, 2010

:. Cute Buat Aku Geram .:


Sejak mengandung ni satu tabiat yang aku suka buat ialah tengok gambar2 baby dalam internet... waaaa comey2 semuanya... wat aku geram mcm nak geget2 jer..
paling aku suka tengok tentulah gambar baby girl.. cute sangat2..
Korang doakan aku selamat melahirkan yer..
mukan ape... sejak scan doktor kata songsang hari tu hati ni rasa berdebar2 jer huhuhuhu




anak sapelah ni... cute giler... huuhuhuhu


hopely dapat baby girl cute cam ni

adeiii tomeyy nyerrrr kan


tengok mata baby tu... waaa cute sangat..

yang ni pun cute sangat.... waaaaa gerammmmmmmm


2 comments:

KaorU IchibaNa said...

memang comey2!!!ha,nanti lepas bersalin nanti jangan gigit anak kamoo yer??

jan said...

memg comel..smoge slamat nye nti :)