Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 21, 2010

:. NARUTO DAN KUASA PENGARUHNYA .:




Anak kedua ku si Iman demam
badannya panas sangat
nasib bek le dia kurang merengek
cuma satu je yang nak kena layan
dia nak tengok kartun NARUTO je dari tadi
adeiii baru 2 tahun dah jadi peminat NARUTO
aku x salahkan dia pun
dah bapak dia pun peminat setia NARUTO nak wat cam ne
yang jadi mangsa aku le
terpaksa layan NARUTO gak dari tadi
( psttt lama2 aku jadik peminat NARUTO gak le nampaknyer )

5 comments:

Nabiel said...

hehehe~
like father like son~
cite nie mmg ber'antu'!=)

miera said...

pakcik i sampai tak tido boleh layan bace komik nh. pelik i! :D

fitri oh fitri said...

naruto amat beest, baca la online wei.



fitridzulkifli.blogspot.com

KaorU IchibaNa said...

best2!!!nanti leh main2 jadi ninja sme2 ngn anak =)

noie said...

nabiel : tui le nabil... bapa borek anak rintik
miera : yer ke miera waaaa hebat tu... sis pun dh mula beli komik naruto ceh
fitri : ape web dier ea fitri??.. tapi line kat cni cam siput ler
kaouru : anak bapak jadi ninja... mak jadi ape plak? hehehehe