Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, February 14, 2010

:. Mimpi Di Patuk Ular... Apa Maknanya..?? Jeng jeng jeng .:








Adeii.. aku tengok jam baru pukul 4.15 pagi...... tetiba aku leh terjaga dari tidoq.. sebab ape?..
adeiii.. sebab aku baru je mimpi di patuk ular?.. huhuhuhu apa maknanya tu?? kata orang kalau anak dara maknanya ade orang nak masuk minang.. tapi kalau cam aku ni dah tawen ape plak makna dia ea???
macam2 persoalan bermain di minda ni ( ceh... munge2 plak pepagi ni )
antaranya culan2 nyer ialah :
  • Jangan2 ade yang nak minang my hubby tak???? erkk... waaaaaaaaaaaa..... namo2
  • Atau ade yang nak di pinang my hubby x???... waaaaaaaaaa...... lagi le x moooooooo.....
  • Tak kan ler ade orang nak minang aku kot??... erkkkkk
  • Ntah2 memang ada ular bawah katil aku kot..... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
  • Atau jugak itu amaran wat aku yang selalu ngular time keja kot..... gulpp.. adeiii.. yer ke???
Korang rasa ape plak yer???/
meh.. meh... bagi aku idea skittt
huarghhhhh...... ler nantuk plak mata ni... huhuhu

4 comments:

Nabihah Zaid said...

salam..hmm..pd sye la..


xdek pape pon mimpi 2..sje je setan2 sesat mne nk kacau akak :)

Sendra said...

kalau yang ikut standardnya,mimpu tu org kata ada org nak masuk minang lah kan..tapi ni kes org dah kawin..macam lawak juga,tapi fikir2,jangan2..nak dapat baby kot?

noie said...

hehehee.. tu ler sendra.. memang tgh tggu kelahiran baby baru pun ni...
nabihah : aah ler kan biha.. nak kena kuk setan tu... kacau jerr hehehehe

Anonymous said...

berdoalah agar tuhan lindungi diri mu dari hasad dengki makhlukNya yg lain.