Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, February 13, 2010

:. Baby Girl Yang SeCute Aku .: (ahaks2)

Bila melihat kanak2 perempuan... terasa teringin sangat nak baby girl
kalau ikut scan doktor 90% girl... wah seronot ler
dah 2 org baby boy.... nak gak rase baby girl

tengok ler gambar baby2 ni
aduhai luluh jantung
x sabar plak nak tunggu kelahiran baby baru ni

apepun kalau dah ditakdirkan dapat baby boy aku tetap akan terima dengan kesyukuran
sebab tu anugerah dari Allah
dan itu juga adalah lambang cinta aku my hubby

No comments: