Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, February 24, 2010

:. DJ PALING MUDA & CUTE DI DUNIA .:



"Inilah DJ Tira"





Ermmmmm korang tentu tak kenal sape Dj yg cute n comel ni kan
yelah... kecik2 dah jadik dj... wah power tu..
Dj ni import jauh dari Kota Tinggi tau
dah le cute pandai le plak tu bercakap
nama dj baby ni "Athirah Husna "
cute kan
hehehhehe
sebenarnya ni anak seorang rakan sepejabat aku
aku saje je tumpang posing ngan baby dier
jangan mare haaaa.. sebab tajuk dia bikin gempak jer kihkihkih

3 comments:

cik EPAL said...

comel comel :)

fellachubby said...

hehe..ko mesti dh teruja nk dpt bby gurl..

miss myeryn said...

alalala..comey nye..