Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, February 12, 2010

:. Tuhan... Jangan Jadikan Dia Mat Rempit .:

Tengok le gaya my cute baby tu si Iman.. ni post dia masa dia baru habis nanes nak naek motor... dapat naek jer senyap le dia.. Iman ni memang pantang nampak orang naik motor... nak ngekot jer keje dia... risau gak aku kalau2 esok dah besar dia bakal jadi mat rempit... bakal sempit kepala aku nanti.. hehehehe

5 comments:

Aujinz said...

tak aaa..

mungkin beso nanti dier leh jadi pelumba motosilak yang terkenal...

ahaks..

~ نورحياتي ~ said...

comel..hohho..
takperr..bagi rasa tym kecik2 supaya nnt besar dia tak nak rsa dag..boring..hehehe..

Amir said...

comelnya anak akak.. :-)

cikgu isza said...

insyaallah.. doa ibu bapa segala2nya

noie said...

hehehehe... jadik cam kimi raikonen pun ok gak... tapi kalau jadi ustadz lagi bagus