Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, October 9, 2010

: Wedding Dres Terpanjang Di Dunia .:


ok ni gambar baju pengantin atau wedding dress yang terpanjang yang pernah aku tengok..
amacam cute tak?
ada sape2 nak cuba?
hahaha jangan sampai menyusahkan orang lain dah ler..


p/s :Hari ni aku kat opis sorang2..
so aku nak update blog aku sepuas2 hati..
sape tak suka sila pejam mata yer..
sape suka sila buka mata besar2 kekekke..

9 comments:

.s.o.f.i.a. said...

HAGAK2 NYA APA MOTIP DIA WAT PANJANG2 EK.....???

cha said...

erm... kalau boleh nak lagi singkat. hehe...

ardinihumaira said...

dni pon pes taim tengok ni hik3

Nieylicio Kerolicio said...

sangat menyusahkan

fathiah said...

wowww.... cantek tp cam menyusahkan jep. huhu

Dhiaqiud said...

ini dh sah2 nyusahkan org lain..kene pegang kain yg meleret tuh..

maisyah said...

emm..cantek..
tapi kan baik dia sedekahkan kain ke rumah anak yatim ka..miskin ka..org tua ka..tapi ni bukan org kita kan..xpa la..ok for them..heh..

peaNut said...

cam menyusahkan org lain je kan..

ard said...

leceh.. haha jgn bini aku nanti nak camtu dah laa.. hoho